I my Worksystem

Meer bereiken door minder te doen klinkt toch aanlokkelijk?

Je wil veel werken maar ook veel bereiken. De maatschappelijke prestatiedruk ligt hoog op alle vlakken. Velen onder ons hebben het bijgevolg altijd druk druk druk ….. zowel op het werk als daarbuiten.

Burn-out en zelfs depressie liggen bijgevolg continu op de loer. Ziekteverzuim is voor elke organisatie een uitdaging.

  • Zit je vol conceptuele ideeën en verbetervoorstellen maar heb je geen tijd om deze om te zetten in daden?
  • Kan je jou inbeelden dat je met een vakantiegevoel naar jouw werk gaat en er ook mee thuiskomt?
  • Hoe graag zou je niet naar huis rijden na het werk zonder losse eindjes in jouw hoofd?
  • Hoe graag zou je niet ontspannen thuiskomen en tijd hebben voor het gezin of hobby’s?

Toch kan dit ondanks een grote werklast, een volle mailbox en veel verantwoordelijkheden.

“I ♥ my worksystem” is een begeleidingstraject “à la carte”.

Dit traject werd ontwikkeld voor ambitieuze, gedreven managers en kenniswerkers in het algemeen, op alle niveau’s, die te maken hebben met een groot debiet aan informatie. Velen hebben daardoor het gevoel om achter de feiten aan te lopen waardoor ze dagelijks naar huis gaat vol losse eindjes in het hoofd.

Deze managers kennen zonder twijfel allerlei tips & tricks  om hun werkmethode te optimaliseren (zoals inbox zero, de matrix dringend-belangrijk, de 2 minuten regel, de principes van “Getting Things Done”, ….) en hebben dit ongetwijfeld ook al toegepast maar toch verandert er niks fundamenteels en belanden ze telkens weer in hetzelfde vaarwater.

Hoe kan je bijkomende informatie krijgen?

Wens je meer informatie of herken je jezelf in deze beschrijving? Dan nodigen we je uit om je te registreren voor een vrijblijvend intakegesprek of een informatiegesprek.

Dit volledig vrijblijvend gesprek heeft een tweeledig doel:

  • De verwachtingen van jou en jouw organisatie begrijpen zodat we in samenspraak kunnen bepalen of de opleidingsinvestering de moeite waard is.
  • Tijdens dit intakegesprek gaan we ons ook al inleven in jouw werksituatie om het leertraject optimaal te kunnen voorbereiden.

Na dit intakegesprek kan je alles nog even laten bezinken en indien je jouw deelname bevestigt, kan de registratie verder afgerond worden in functie van de administratieve werkwijze van jouw organisatie.

Elke sessie van deze opleiding is beperkt tot 8 deelnemers (met een minimum van 5) om de workshop optimaal te laten verlopen en de leermomenten maximaal uit te wisselen.